En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer sağlığını yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler görüş önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile ivedi yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı gün teslim yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Hangi gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, binanın yararlanma dershaneı üzere faktörler hatırlı olmaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak süflida arz düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın merdivenleri binalırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma peyda yapılarda 120cm, mürtefi katlı ofis binalarında Yangın Kapısı Fiyatları 90cm enliliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den az olmamalıdır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, henüz çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda yapıdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişi yaşamını esasi vadi, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en koca yararı duman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen gerçek aktif fiil bapnın ateşe metanet seviyesidir. Bu coşkunluke peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page